Vacature zakelijk/bestuurlijk mediator
AMK Consulting is een jong en innovatief bedrijf in de regio Amsterdam, dat zich specialiseert in het voorkomen, beheersen én benutten van zakelijke en bestuurlijke conflicten en crises. Diverse klanten, waaronder de gemeente Amsterdam, GFP producties, het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Knoops' International Lawyers en diverse particulieren hebben van onze diensten gebruik gemaakt. 
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een full-time MfN geregistreerd mediator met ervaring op de zakelijke markt of binnen de overheid.
Functieomschrijving
Je bent een Mediator met aantoonbare ervaring binnen het bedrijfsleven en/of de overheid. Voor jou is geen conflict of crisis te complex. Je krijgt energie bij de gedachte dat je partijen die lijnrecht tegenover elkaar staan kunt bewegen om constructieve onderhandelingen te voeren. Geen vergadertijger maar iemand die van aanpakken houdt, een eigen netwerk meeneemt en cliënten deskundig kan bijstaan en adviseren. Je voelt je als een vis in het water op netwerkborrels, evenementen en LinkedIn en spot nieuwe kansen in de markt en bij bestaande cliënten. Bij jou zijn onze cliënten echt koning en je gaat tot het uiterste om het vraagstuk te helpen oplossen.  
 
Profiel
  • HBO/WO denkniveau
  • MfN geregistreerd mediator
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in schrift
  • Strategisch inzicht
  • Zorgvuldig en integer
  • Ervaring in het bedrijfsleven en/of overheid (minimaal 3 jaar)
  • Een relevant netwerk (MKB, zakelijke dienstverleners, gemeenten, provincies, veiligheidsregio's, RIEC)
  • In bezit van rijbewijs B
  • Bereid om cliënten op toevoeging bij te staan (via gesubsidieerde rechtsbijstand)
 
Persoonlijk
Je bent gepassioneerd en commercieel ingesteld. Je bent zelfstandig, ondernemend, pro-actief en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast ben je representatief, correct, klantvriendelijk en communicatief sterk. Je bent gedreven en resultaatgericht. Verder is het zeer belangrijk dat je flexibel bent, het is geen probleem om bij te springen indien een collega je hulp nodig heeft met andere werkzaamheden.
 
Wij bieden
Een dynamische functie in een groeiend bedrijf met een informele bedrijfscultuur. Uiteraard bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om beloond te worden naar prestatie.
 
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met motivatie, Curriculum Vitae (met foto) en een link naar je LinkedIn profiel naar info@amk.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.